недеља, 04. септембар 2016.

Ме праша животот

Ме праша животот,кој сум Јас..го погледнав чудно и молчев...вториот ден заедно молчевме..третиот ден прошепотив..можеби сум само случаен патник на патеката..можеби сум само одраз на животното огледало,а којзнае можеби и и ти и јас сме само една голема утопија..четвртиот ден повторно молчевме,мислеќи што ќе разговараме петиот ден..ако знаете за што би требало да разговараме шестиот и седмиот ден кажетеми..


Нема коментара:

Постави коментар

Ангелите се помеѓу нас (којзнае,можеби беше само Човек)

Да одиме ,рече Човекот Овде е премногу ладно,меѓу овие затворени Умови Кои,не се хранат со Светлината,само ја пљачкаат дрско и без...