недеља, 04. септембар 2016.

Јас го направив мојот избор

Ако мислите дека се што кажав до денес
Е само мој сон
Тогаш е подобро,нели
Да се пробудам
И да ве оставам да живеете
Или можеби да сонувате.

Јас го направив мојот избор
Видов што требаше да видам
Дознав што требаше да дознаам

Сега и вие изберетеНема коментара:

Постави коментар

Ангелите се помеѓу нас (којзнае,можеби беше само Човек)

Да одиме ,рече Човекот Овде е премногу ладно,меѓу овие затворени Умови Кои,не се хранат со Светлината,само ја пљачкаат дрско и без...