понедељак, 01. август 2016.

ВистинатаВистината,
целата Човекова Вистина е запишана на Небото,
и сите кои се на Небото ја знаат премногу добро,
наше е само да ја прифатиме таква како што е
Вечните Закони за нас се стварнст,
кој ние треба само да ги одживееме
со болка,
со радост,
со тага,
со восхит.
се колнеме сега и за веков,
дека и понатаму ќе останеме во Божјата Светлина
 со сето наше Срце и Душа..

Така нека Биде.


Нема коментара:

Постави коментар

Повеќе исповед,Помалку Молитва

Сум се оддавал на блуд, разврат натопен со алкохол и опијати, сум ги гребел ноќите и дните додека крв не потече од нив, сум ја силувал соп...