петак, 01. јул 2016.

Kopile na Sudbinata-Stihozbirka


Kopile Na Sudbinata by nikodin cernodrimski

Нема коментара:

Постави коментар

Ангелите се помеѓу нас (којзнае,можеби беше само Човек)

Да одиме ,рече Човекот Овде е премногу ладно,меѓу овие затворени Умови Кои,не се хранат со Светлината,само ја пљачкаат дрско и без...